banner-striping

Carstriping

Striping voor jouw auto

Bij DesignTopper zijn er veel soorten folie die je kunt gebruiken. Ga voor een dunne, dikke of dubbele variant. Als wij auto striping aanbrengen, maken wij alleen gebruik van de beste materialen. De folie (sticker) zijn van topkwaliteit. Ze kunnen tegen de zon, regen en zelfs een ritje door de wasstraat.

Streepje meer of minder

Wil je iets bijzonders? Jouw wens, onze striping. Pimp je auto eens met een two-tone. Kies voor een donker dak en een lichtere zijkant. Dat is ook auto striping wordt ook wel eens (deel wraping)genoemd. Wil je meer dan een streep? Met striping stickers plakken we namelijk ook een Engelse vlag op het dak of spiegels van je mini. Onze striping is overigens ook geschikt voor vrachtwagens, caravans en boten. Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Enkele voorbeelden

Offerte aanvragen

Wilt u van ons direct een offerte ontvangen voor uw gewenste autostriping? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met betrekking tot de offerte.

Vragen over autostriping?
Heeft u direct vragen over autostriping? Dan kunt u beter even bellen naar DesignTopper gedurende kantooruren. Ons telefoon nummer 06 – 38 53 14 44.