Spandoeken & Vlaggen

Vlaggen en banieren op maat

Een promotiemiddel waar je alle kanten mee op kunt? Dat is natuurlijk de vlag. DesignTopperl maakt full colour vlaggen van vlaggenstof (enkelzijdig ontwerp) of bannermateriaal (dubbelzijdig zichtbaar), geheel volgens gewenst ontwerp. Echt een unieke vlag dus. Leuk om aan de gevel te hangen, maar ook om mee te nemen naar beurzen of evenementen in de vorm van een stoep- of beachvlag.

Voor een duidelijke (verwisselbare) boodschap!

Slimframes ofwel Textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam. Combineert een elegante uitstraling met grootformaat visuals uit 1 stuk zonder naden! De frames onderscheiden zich duidelijk van ander ‘Point – of – Sale’ materiaal. Verras met een nieuw doek per seizoen, per promotie of per actie.

Frames met LED verlichting

Naast de standaard uitvoeringen bieden wij ook het textielframe met LED verlichting aan. Eindeloze mogelijkheden, duurzaam en met maar liefst 50% minder elektriciteitsverbruik.

Enkele voorbeelden

Offerte aanvragen

Wilt u van ons direct een offerte ontvangen voor uw gewenste vlaggen en/of spandoeken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met betrekking tot de offerte.

Heeft u direct vragen? Bel dan direct:  06 – 38 53 14 44.