gevelreclame-designtopper

Gevelreclame

Gevelreclame bestaat in allerlei soorten en in verschillende materialen, van rvs tot kunststof, in alle denkbare kleuren. Naast onverlichte gevelreclame kunt u ook kiezen voor gevelreclame met verlichting. Zo valt op bedrijfsnaam extra op, ook in het donker. U kunt bij ons van alles bestellen: van gevelletters en neon reclame tot verschillende soorten lichtbakken. Lichtbakken zijn gemaakt van een aluminiumprofiel en voor de lichtplaat die daaraan wordt bevestigd, wordt opaalplaat gebruikt. Opaalplaat geeft een goede spreiding van het licht.

Het LED-licht dat wordt gebruikt bij lichtbakken is onderhoudsvriendelijk, heeft een lange levensduur en gaat een stuk langer mee dan de traditionele tl-lampen. Naast lichtbakken, wat vierkante, rechthoekige of ronde bakken zijn, kunt u bij Signpower ook contourbakken bestellen. Bij een contourbak wordt de bak gevormd door de contouren van het logo.

Heeft u al een idee voor uw gevelreclame of wilt u graag nog meer informatie? Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden talrijke mogelijkheden in verschillende prijsniveaus. Neem contact met ons op om een ontwerp en/of een offerte te laten maken die bij uw bedrijf en portemonnee past.

Enkele voorbeelden

Offerte aanvragen

Wilt u van ons direct een offerte ontvangen voor uw gewenste gevelreclame? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met betrekking tot de offerte.

Vragen over gevelreclame?
Heeft u direct vragen over gevelreclame? Dan kunt u beter even bellen naar DesignTopper.

Offerte aanvraag formulier